Til KAB's leverandører

Login

KAB overgår til at modtage elektronisk faktura

Nemportal flyttes i løbet af sommeren 2023 til en mere tidssvarende og moderne platform. Når din konto er flyttet vil du ved login få besked om dette, og blive automatisk overført til den nye portal. Her vil du blive bedt om at indtaste en ny adgangskode.

Fremadrettet er det den nye portal du skal anvende for at sende elektroniske forretningsdokumenter (faktura, kreditnota osv.). Alle dine tidligere afsendte meddelelser, dine modtagere og stamdata vil selvfølgelig blive overført automatisk til det nye system.

For at optimere behandling af leverandørfaktura har KAB besluttet at modtage fakturaer elektronisk i OIOUBL formatet.
Fra 1. februar 2017 skal vores leverandører derfor sende fakturaer til os i dette format.

Vigtigt
Når du fremover sender fakturaer til os, skal den sendes til det GLN nummer, der hører til det selskab, som du skal fakturere:

GLN nummer Forretningsenhed
5790000435784 KAB

Købers rekvisitionsnummer eller afdelingsnummer
Der skal altid være anført et korrekt rekvisitionsnummer (med et R foran) eller en finansenhed (med et F foran) fra køber på fakturaen. Informationen får du oplyst af den medarbejder, der har rekvireret opgaven. Er du i tvivl, om du har det korrekte nummer, skal du kontakte personen og få det bekræftet.

Dette skal placeres i OIOUBL fakturaen under:
Invoice/cac:OrderReference/cbc:ID

Korrekt e-mailadresse
Du skal oplyse en gyldig e-mailadresse, som vi kan bruge til at kontakte dig, hvis der er problemer med din faktura. Kan vi ikke kontakte dig om en fejlbehæftet faktura, forbeholder vi os retten til at afvise den.
E-mailadressen skal placeres i OIOUBL-fakturaen i feltet: Invoice/cac:AccountingSupplierParty/cac:Party/cac:Contact/cbc:ElectronicMail

Sådan indtastes og sendes elektronisk fakturaer
Skal du sende et mindre antal fakturaer til KAB, kan du indtaste og sende dem via KAB fakturaportal. Det er en gratis webbaseret løsning, og du skal blot tilmelde dig på denne side.

Det kan også være, at du har et økonomisystem som kan skabe og sende elektroniske fakturaer i det rette format.

Fakturaportalen drives af selskabet Officient A/S. Skal du sende mange fakturaer, kan Officient hjælpe dig med at vælge en løsning. Kontakt info@officient.dk.

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os på post-kreditor@kab-bolig.dk eller telefon 3363 1196.

Vi besvarer mails mandag-torsdag mellem kl. 9.00 og 15.30 og fredag mellem 9.00 og 13.00.


Med venlig hilsen

KAB

Brugernavn
Adgangskode
Glemt din adgangskode? >>

Tilmeld dig Fakturaportalen

Nemportal er blevet flyttet til vores nye portal.
Klik her: https://portal.efacto.dk/kab for at tilmelde dig.