Til Newsecs leverandører

Login

Newsec benytter elektronisk fakturering

Nemportal flyttes i løbet af sommeren 2023 til en mere tidssvarende og moderne platform. Når din konto er flyttet vil du ved login få besked om dette, og blive automatisk overført til den nye portal. Her vil du blive bedt om at indtaste en ny adgangskode.

Fremadrettet er det den nye portal du skal anvende for at sende elektroniske forretningsdokumenter (faktura, kreditnota osv.). Alle dine tidligere afsendte meddelelser, dine modtagere og stamdata vil selvfølgelig blive overført automatisk til det nye system.

Newsec benytter elektronisk fakturering for at sikre hurtigere godkendelse/behandling af jeres fakturaer og dermed rettidig betaling og færre fejl. Det betyder, at alle fakturaer skal sendes til vores EAN-nummer: 5790002190902.
De fleste økonomisystemer kan også sættes op til automatisk at afsende fakturaer elektronisk. Spørg eventuelt leverandøren af dit økonomisystem.

Betalingsservice og BS+
Fakturaer, der i forvejen er tilmeldt betalingsservice eller BS+ skal ikke ændres til elektronisk fakturering.

Sådan indtastes og sendes elektroniske fakturaer
Hvis du skal sende et mindre antal fakturaer, kan du gratis indtaste og sende dem via denne portal. Opret en brugerprofil i formularen til højre. Alle felter i formularen SKAL udfyldes og husk at anføre e-mailadressen til din virksomheds bogholderi.

Vigtige informationer og krav
Som leverandør kan du sende fakturaer og kreditnotaer elektronisk via EAN og du skal derfor sende din faktura til vores EAN/GLN-nummer: 5790002190902. Fakturaformatet skal være i OIOUBL.
 • Købers ordrenummer
  Man må ikke sende en faktura uden at have anført korrekt ejendomsnummer. Det får du oplyst af den person, der har rekvireret opgaven. Er du i tvivl, om du har det korrekte nummer, skal du kontakte personen og få det bekræftet.
  Ejendomsnummeret skal angives i feltet "Rekvisitionsnummer"/"Købers ordrenummer". Foran ejendomsnummeret skal man indsætte et F, så den stillet til den korrekte ejendom. Eksempel på et rekvisitionsnummer på ejendomsnummer 12345 skrives F12345.

 • Faktura vedrørende ejendomme, som Newsec administrerer
  Hvis fakturaen drejer sig om varer eller ydelser på en ejendom som Newsec administrerer, skal fakturaen altid stiles til:
  Ejer af ejendommen + ejendomsnummer
  c/o Newsec Property Asset Management Denmark A/S
  Lyngby Hovedgade 4
  2800 Kgs. Lyngby


 • Faktura til Newsec
  Hvis fakturaen drejer sig om varer eller ydelser til Newsec skal fakturaen stiles til:
  Newsec Property Asset Management Denmark A/S
  Lyngby Hovedgade 4
  2800 Kgs. Lyngby

Er der tale om ydelser til Næstvedkontoret eller Aarhuskontoret skal det fremgå som leveringsadresse.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Send os en e-mail til bogholderi@newsec.dk.

Brugernavn
Adgangskode
Glemt din adgangskode? >>

Tilmeld dig Fakturaportalen

Nemportal er blevet flyttet til vores nye portal.
Klik her: https://portal.efacto.dk/newsec for at tilmelde dig.